BİTLİS İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2020 Yılı İçin Eğitim Kurumlarına Yeniden Yönetici Görevlendirmesi Konulu Duyuru

          Millî Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Görevlendirme Yönetmeliği hükümleri çerçevesinde eğitim kurumu yöneticiliklerine valiliklerce yapılacak görevlendirmelere ilişkin iş ve işlemlerin, ekte yer alan 2020 Yılı Millî Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yeniden Yönetici Görevlendirme Takvimi çerçevesinde Bakanlığımız tarafından uygun görülmüştür.

     Bakanlığımızca, ülkemizde etkisini göstermekte olan Covid-19 salgınının neden olduğu solunum yolu hastalıklarından koruma ve kontrol önlemlerinin alınması için gerekli tedbirler hassasiyetle uygulanmaktadır. Bu kapsamda Millî Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Görevlendirme Yönetmeliği hükümleri doğrultusunda ekte yer alan takvim çerçevesinde eğitim kurumu yöneticiliklerine görevlendirmelerde; başvuruların elektronik ortamda alınması, istenilecek belgelerin MEBBİS veri tabanından elde edilmesi, gerekli görülmesi halinde e-posta yoluyla istenilmesi, ancak lüzum görülmesi halinde belgenin aslının talep edilmesi yoluyla oluşabilecek personel hareketliliğinin engellenmesinin sağlanması gerektiği Müdürlüğümüze bildirilmiştir.

           Bu kapsamda herhangi bir mağduriyet oluşmaması için başvuru sahiplerinin bilgilendirilmesi adına aşağıda iletişim numaralarından konu hakkında gerekli bilgilendirme yapılmaktadır.

 

TELEFON NUMARALARI

1)      0 (434) 280 1342

2)      0 (434) 280 1343

3)      0 (434) 280 1344

 

Bakanlık Üst Yazı için Tıklayınız

Yeniden Görevlendirme Takvimi için Tıklayınız

Yeni Hükümet Konağı Kat 3 BİTLİS - (434) 280 13 00

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.