BİTLİS İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

"1000 MESLEK LİSESİ SANATSAL ETKİNLİKLERDE BULUŞUYOR" SOSYAL ETKİNLİĞİ



İl Milli Eğitim Müdürümüz M.Emin KORKMAZ "1000 Meslek Lisesi Sanatsal Etkinliklerde Buluşuyor" etkinliği tanıtım bilgilendirme ve planlama toplantısına katıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğünce koordine edilen "Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi" kapsamında "1000 Meslek Lisesi Sanatsal Etkinliklerde Buluşuyor" etkinliği gerçekleştirilecektir. Bu etkinlikte Güzel Sanatlar Liseleri ile "Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi" kapsamında bulunan okullar eşleştirilecektir.

Bu etkinlik ile "Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi" kapsamındaki okullarda eğitim gören öğrencilerin, kendi bölgelerindeki Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri tarafından,  öğretmenleri rehberliğinde sanatsal bilgi ve deneyim aktarılması boyutunda yapılacak iki aylık çevrim içi (online) etkinlik çalışmasıyla sanatsal üretim yapacak hale getirilmeleri, ortaya çıkacak ürünlerin online platformlarda sergilenmesi, derecelendirilmesi ve ödüllendirilmesi hedeflenmektedir.

İl Milli Eğitim Müdürü M.Emin KORKMAZ, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Nedim YOLDAŞ, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri İbrahim BUDAK ve Özcan TAŞCAN, İlçe Mesleki Eğitimden sorumlu Şube Müdürleri, Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesinde bulunan Okulların Müdürleri, Halk Eğitim Merkezi Müdürleri, BİLSEM Müdürleri, RAM Müdürleri ve İl İlkyardım Koordinatörünün katıldığı toplantıda İl Milli Eğitim Müdürümüz M.Emin KORKMAZ tarafından "Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi" ile ilgili genel bir değerlendirme yapıldıktan sonra İl Milli Eğitim Şube Müdürü İbrahim BUDAK "1000 Meslek Lisesi Sanatsal Etkinliklerde Buluşuyor" etkinliği ile katılımcılara tanıtım ve bilgilendirme yaptı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından oluşturulan İl MEM Etkinlik Düzenleme Kurulu "Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi" kapsamında bulunan ildeki 7 Mesleki ve Teknik Anadolu    Lisesini Ziya Eren Güzel Sanatlar Lisesi ile eşleştirerek etkinliğe ait planlamayı yapmıştır.

Sosyal Etkinlik Uygulama Esaslarına Ulaşmak İçin

 

TIKLAYINIZ

24-02-202124-02-202124-02-202124-02-202124-02-2021

Yeni Hükümet Konağı Kat 3 BİTLİS - (434) 280 13 00

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.