BİTLİS İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2022-2023 EK DERS ÜCRETİ KARŞILIĞINDA ÖĞRETMEN GÖREVLENDİRME DUYURUSU

Bitlis İl Milli Eğitim Müdürlüğü

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Ek Ders Ücreti Karşılığında Öğretmen Görevlendirme Duyurusu     

 

 

   İlimiz Merkez ve Merkeze bağlı Köy Okullarında boş geçen derslere ücretli Öğretmen görevlendirmesi yapılacaktır. İhtiyaç duyulacak branşlarda Ek Ders Ücreti karşılığında görev almak isteyen Yükseköğrenim Mezunu adayların, E-Devlet üzerinden ön başvurularını yaptıktan sonra Müdürlüğümüzce yapılacak değerlendirmeye bağlı olarak görev alanların Başvuru Formunda istenen belgelerle birlikte (Başvuru formu tam ve eksiksiz olarak doldurulacak.) Müdürlüğümüz Atama Şubesine 22-31-08.2022 tarihleri arasında evraklarını elden teslim etmeleri gerekmektedir.

        Başvuru Formu (http://bitlis.meb.gov.tr) İnternet sayfasından temin edilip, şahsen doldurulması gerekir. Başvuru Formu İçin Tıklayınız

       NOT:

      Başvurular Sadece Merkez ve Merkeze Bağlı Köy Okulları için geçerlidir. İlçelerde görev almak isteyenler İlgili İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine ayrıca müracaat etmeleri gerekmektedir.

1.      İstenilen Belgeler başvuru formu ile birlikte dosya içinde teslim edilecektir.

2.      Başvuru Formu Fotoğraflı olacak.

3.      2022-2023 eğitim öğretim dönemi görevlendirmeler 2020-2021 KPSS puan üstünlüğüne ve mezuniyetlerine öncelik verilerek görevlendirilmeler yapılacaktır.

Yeni Hükümet Konağı Kat 3 BİTLİS - (434) 280 13 00

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.