BİTLİS İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2024 -2025 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞ VE İŞLEMLERİ İLE TÜRKİYE YÜZYILI MAARİF MODELİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

   
2024 -2025 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞ VE İŞLEMLERİ İLE TÜRKİYE YÜZYILI MAARİF MODELİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Bilal GÜR'ün başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya; Eğitim Müfettişleri Başkan V. Sayın Hakan YALAVUZ, İl Müdür Yardımcıları Sayın Abdullah YÜZER ve Sayın Nedim YOLDAŞ, Tatvan, Mutki, Ahlat, Adilcevaz, Hizan ve Güroymak İlçe Milli Eğitim Müdürleri, İl Şube Müdürümüz Sayın Özcan TAŞCAN ve diğer yetkililer katıldı.

  Toplantıda, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli Eğitim Programı ve yeni müfredatın değerlendirilmesi, tanıtılması ve yaygınlaştırılması için yapılacak iş ve işlemler ele alındı. Katılımcılar, Türkiye'nin geleceğine yön verecek bilge nesillerin yetiştirilmesine yönelik ortak bir vizyon oluşturma noktasında önemli görüş alışverişlerinde bulundular.

  İl Müdürümüz Sayın Bilal GÜR, eğitim yöneticileri ve öğretmenlere hitaben yaptığı konuşmada, eğitim sistemindeki değişimlerin önemine değindi ve bu sürecin yürütülmesinde herkesin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesi gerektiğini vurguladı. "Eğitim sistemimizi geleceğe taşımak için hep birlikte çalışmalıyız. Yeni müfredat uygulamalarının takipçileri sizlersiniz," dedi.

Toplantıda öne çıkan başlıklar arasında:   Türkiye Yüzyılı Maarif Modeline İlişkin İş ve İşlemler   2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılına İlişkin İş ve İşlemler   Akademik Başarıların İzlenilmesi ve Değerlendirilmesi   Okul Öncesi Okullaşma Oranları   Mesleki ve Teknik Eğitimin Desteklenmesi ve Geliştirilmesi   Özel Öğretim Kurumlarının Denetlenmesi   Sosyal Etkinlikler konuları yer aldı.

  Toplantı, gündem maddelerinin görüşülmesi ve katılımcılarla yapılan istişarelerin ardından dilek ve temennilerle sona erdi.

Yeni Hükümet Konağı Kat 3 BİTLİS - (434) 280 13 00

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.